Media Insights

Vinden en gevonden worden! Zien en gezien worden! Het succes van je onderneming, wordt meer en meer bepaald door het beeld wat men van je heeft.

Altijd al volledig inzicht willen hebben in wat de media over je schrijft? Wil je bijvoorbeeld weten waar je als merk mee wordt geassocieerd? En wordt de juiste boodschap (content) verspreid in deze nieuwsberichten? Het is tegenwoordig van enorm belang dat je continu up-to-date bent en overzichtelijk hebt waar de kansen en verbeteringsmogelijkheden liggen op zakelijk vlak.

Met Media Insights bieden we je volledige inzage in redactionele en sociale content over jouw bedrijf, merk, product of dienst, zowel vanuit nationale als vanuit internationale bronnen. Daarbij vind je nieuws, blogs, publicaties, social media bronnen zoals Facebook, YouTube en Twitter allemaal in één handig overzicht.

Dit overzicht zorgt er voor dat je zelf niet handmatig al het nieuws hoeft door te spitten en dat je continu op de hoogte bent wie er over je bedrijf praat en waar.

Media Insights Metis Media
Voorbeeldanalyse van het merk Coca-Cola.

Ook is het heel eenvoudig om inzage te hebben in het volume en het sentiment van veelbesproken onderwerpen, zowel wereldwijd als in een specifieke markt.

Daarnaast is het realtime identificeren van online conversaties en thema’s die het meest geassocieerd worden met een bepaald product, evenement of onderwerp erg gemakkelijk.

Verder bieden we je de mogelijkheid om relevante journalisten en influencers die over jouw bedrijf, merk, product of dienst schrijven te identificeren en met deze in contact te komen.

Dit alles bundelen we samen in een handig overzicht, genaamd de ‘Media APK’.

Media APK Metis Media
Een Media APK zorgt ervoor dat je precies weet hoe je bedrijf of merk presteert in de media.

Zo zorg je dat je continu op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen rondom je branche en concurrentie, maar ook dat je situaties waarin je snel moet reageren kunt identificeren.

In een tijd waarin veranderingen en ontwikkelingen enorm snel gaan is het cruciaal om voortdurend op de hoogte te zijn en dat is waar Media Insights je bij helpt.

hET RESULTAAT?

Impact

Meet de impact van PR-activiteiten en marketing campagnes.

Benchmarking

Benchmark je positie in de markt ten opzichte van concurrenten.

Monitoring

Ontdek mogelijkheden en monitor ontwikkelingen.

Overzicht

Een duidelijk overzicht van zowel redactionele als sociale content.