Media Insights

Er wordt bovenmatig gebruik gemaakt van interne informatie voor besluitvorming en het verbeteren van de strategie terwijl de rijkdom van extern beschikbare online informatie sterk wordt genegeerd. Het betrekken van externe data kent een grotere voorspellende waarde omdat zij inzichten levert over relevante trends, activiteiten van concurrenten, potentiële klanten en stakeholders. De data kan real time beschikbaar worden gesteld zodat pro actief kan worden geacteerd op veranderende omstandigheden. Zo ben je eerder, beter en completer geïnformeerd om besluiten te nemen.

Met Media Insights leveren we maatwerk informatie op basis van alle beschikbare online bronnen en social media. Eenmalig of periodiek en real time als dat gewenst is. Na een degelijke voorbereiding en haarscherpe formulering van jouw behoefte halen we de gewenste informatie boven tafel en vatten we de essenties samen. Alle gevonden achtergrondinformatie is ook beschikbaar. Zoals de redactionele artikelen, belangrijkste bronnen rondom een bepaald onderwerp of journalisten die veel publiceren over bepaalde topics.

Bepaal je succes op basis van benchmarking met concurrenten, weet als woordvoerder van een gemeente wat het sentiment is na een uit de hand gelopen event, versterk als brancheorganisatie de band met je leden door het verstrekken van relevante informatie, ontvang als marketingbureau wekelijks content marketingbureau ten behoeve van curatie, versterk je salesorganisatie met informatie over de markt van hun klanten, bepalen of jouw product kans maakt in andere landen en scherp je agenda aan als politieke partij.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen? Laat dan je gegevens achter en we nemen graag contact met je op.
favicon_1000px