Over Ons

Waarom Metis Media?

Wij zijn een clubje bevlogen mensen met een voorliefde voor hedendaagse digitale middelen. Wij zijn er van overtuigd dat die technologie, gecombineerd met de juiste content, de relatie tussen bedrijven en hun klanten kan verbeteren. Samen met onze klanten schrijven we inspirerende blogs, ontwerpen we infographics en maken we praktische whitepapers. Kortom, relevante content die jouw doelgroep activeert. Daarnaast zijn we ook eigenwijze professionals die hun overtuiging graag bewijst met resultaten. En ook niet onbelangrijk, we vinden het gewoon heel erg leuk om te doen. Samen met jou. Contentmarketing is tenslotte Social Business!

Team Metis

Mart Voorsluis - Oprichter Metis Media

Mart Voorsluis

Oprichter van Metis Media

Jesse van Santen

Projectmanager

Jeroen Tensen

Business development

Joep Verweij

Digital Marketing Analist

Onze services

Streef je enaar om meer naamsbekendheid en reputatie op te bouwen voor je merk of bedrijf? Dan is content marketing wat je zoekt.

Altijd al benieuwd geweest wat de media zegt over je bedrijf, je concurrenten en de markt? Haal deze informatie in huis met onze tool.

Wil je net zoals veel andere bedrijven een eigen community starten en activeren? Creëer een waardevol netwerk met community building.
Wij praten graag over onze content, maar nog liever praten we over jouw content. Met een kop koffie. Bij jou of bij ons.